Get Started
Login Sign Up Contact the organizer
Promachi, Mount Voras
12 - 15 Apr 2018
Paraglider Paraglider
Cross Country

Results

Blog

Reports and Photo Gallery

2018-04-23 07:21


"Προμάχεια 2018": Η απόλυτη επιτυχία!!!
11:16:00 π.μ.   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ  


Το προγραμματισμένο Ανοιξιάτικο ραντεβού, με το αναγεννητικό ξύπνημα της φύσης και των συναισθημάτων.
Οι καθημερινές επισκέψεις και οι φιλικές επαφές με τους ακάματους διοργανωτές.
Η Ομάδα Εθελοντών, ο Μορφωτικός Σύλλογος, ο Δήμος, οι υποδοχείς, οι οδηγοί, οι πρόσχαροι κάτοικοι, έτοιμοι να εξυπηρετήσουν.
Οι συνεννοήσεις και ο καταμερισμός των δράσεων, το οργανόγραμμα και η διάθεση για προσφορά.
Οι σαν ανθρώπινο μελίσσι, αγόγγυστες εργασίες και το ανελέητο κυνηγητό του χρόνου, να τα προλάβουμε όλα, να μην πέσει τίποτα κάτω.
Η σύσσωμη συμμετοχή, οι εθελοντές, τα μικρά παιδιά, η «σπορά» και η αισιοδοξία για την μελλοντική «συγκομιδή», της συνέχειας.
Η θερμή υποδοχή από όλους, των περίεργων και πολύχρωμων επισκεπτών, οι φαντασιακές ζωγραφιές των μικρών μελλοντικών συνεχιστών, τα αποτυπωμένα όνειρά τους στο ιλουστρασιόν χαρτί με τις καλλιτεχνικές πινελιές των κηρομπογιών. 
Η γεμάτη πλατεία, τα καλωσορίσματα, το σμίξιμο φίλων, γνωστών και συναθλητών, αγκαλιάσματα και σφιχτές χειραψίες.
Ο ζεστός Ελληνικός στα καφέ, τα σάντουιτς, οι μεζέδες του Σόνικ, το γάργαρο παγωμένο νερό της πετρόχτιστης βρυσούλας, η τάξη, ο πολιτισμός, η ευγένεια, η καθαριότητα.
Το κέντρο επιχειρήσεων στο πελώριο κτίριο, οι κεραίες τηλεπικοινωνιών, οι εγγραφές και οι πιστοποιήσεις των διαγωνιζόμενων.
Η βραχνή ντουντούκα των ανακοινώσεων, οι ρυθμίσεις των οργάνων, η επιβίβαση στα θηριώδη αγροτικά αυτοκίνητα, η μαγευτική διαδρομή προς την Απογείωση, η θέα, το οξυγόνο, η σκόνη του χωματόδρομου στα ρουθούνια, το σκαρφάλωμα στην ανηφόρα, ο ασήκωτος φόρτος των   αλεξιπτώτων, η κοφτές ανάσες, το άπλωμα, το αγωνιώδες βλέμμα στην κορδέλα του ανεμοδείκτη, το απότομο τίναγμα των ανθρακονημάτων, το σύρσιμο του ήχου, το μεγαλειώδες άνοιγμα του πολύχρωμου πανιού, τα αποφασιστικά βήματα στην κατηφορική πλαγιά, η πτήση στο κενό, το ανοδικό θερμικό, η μεταμόρφωση του ανθρώπου σε πουλί, η πραγματοποίηση της αρχέγονης «ουτοπικής» επιθυμίας να δαμάσει την Μητέρα και τα στοιχεία της, η εναέρια διαδρομή, η προσέγγιση των στόχων, το τασκ, το γκολ, η ασφαλής προσγείωση, η απίστευτα άμεση περισυλλογή και η επιστροφή στη βάση. 
Η ενημέρωση, η βαθμολογία, οι νικητές και οι ηττημένοι, τα χαμόγελα, τα σφιχταγκαλιάσματα, τα πειράγματα, η μάζωξη στην αμφιθεατρική πλατεία, τα κύπελλα, οι απονομές, οι ευχαριστίες και το χειροκρότημα.
Οι υποσχέσεις των ειδημόνων, η ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη συνάντηση, ο αποχαιρετισμός, ο εμφανής ενθουσιασμός στα βλέμματα όλων.
Η επόμενη ημέρα, η άδεια πλατεία, η διαπίστωση ότι χρειάζεται κι άλλο νερό στο αυλάκι για να κινήσει πιο δυναμικά ο μύλος της ανάπτυξης και της ανάδειξης του ευλογημένου τόπου.

Σας ευχαριστούμε.
Καλή αντάμωση.


Πηγή: https://promahi-nea.blogspot.gr/2018/04/2018_16.html  

.

Event info

πρόγνωση καιρού από το weather.gr

PROMACHIA XC OPEN 2018 - Greek League, FAI cat2

Όρος Βόρας (Καϊμακτσαλάν), Πρόμαχοι Αλμωπίας 
12, 13, 14 και 15 Απριλίου 2018
 
Με την υποστήριξη του Μορφωτικού Συλλόγου Προμάχων

Ο Αεραθλητικός Σύλλογος Πέλλα "Flypella", κατόπιν πρότασης στην ΕΑΠ και με την έγκριση της ΕΛ.Α.Ο, με την συνεργασία του Μορφωτικού Συλλόγου Προμάχων, διοργανώνει πανελλήνιο αγώνα αποστάσεων ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ τετραήμερης διάρκειας, μαζί με την ημέρα προπόνησης και προσκαλεί όλα τα σωματεία να λάβουν μέρος σε αυτόν. 

Ο αγώνας προσμετρά στην αξιολόγηση των σωματείων και αποτελεί μερικό κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδος για το έτος 2019.

Τα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος με αθλητές τους, στους εν λόγω αγώνες, καλούνται να στείλουν συμπληρωμένο το σχετικό έντυπο στον διοργανωτή εώς την 30 Μαρτίου 2018.

Όσοι φίλοι πιλότοι επιπέδου ΠΛ θέλουν να πετάξουν εκτός αγώνα, μπορούν να εγγραφούν ως επισκέπτες και να χρησιμοποιήσουν όλες τις παροχές της διοργάνωσης.

Οι προ-πτυχιακοί, εκπαιδευόμενοι πιλότοι μπορούν να πετάξουν μόνο με παρουσία εκπαιδευτή και αποκλειστικά κάτω από την δική του καθοδήγηση και ευθύνη.XC OPEN GREEK LEAGUE FAI 2017 from Kmntinos on Vimeo.

Local Rules


PROMACHIA 2018 Local Rules.pdf
kan-agonon.pdf
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους τρέχοντες αγωνιστικούς κανονισμούς  που είναι δημοσιευμένοι στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Αλεξιπτώτου Πλαγιάς.

Είναι αγώνας FAI cat2 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές επιπέδου Π ή ΠΠ (parapro stage 4 or 5)

Επίσης θα ισχύσουν οι παρακάτω τοπικοί κανονισμοί και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι ενήμεροι και να συμμορφώθουν με αυτούς
 •  Ο Διευθυντής Αγώνων διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα απόρριψης της συμμετοχής οποιουδήποτε πιλότου που κρίνει πως το επίπεδό του δεν είναι αντίστοιχο με τις απαιτήσεις του αγώνα. 
 • Κάθε Έλληνας αθλητής πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο αθλητικό μητρώο της ΕΛ.Α.Ο.  ή τουλάχιστον να έχει καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΛ.Α.Ο. μέχρι την ημέρα του αγώνα. 
 • Στον αγώνα οι αθλητές μπορούν να πετάξουν μόνο με πιστοποιημένες πτέρυγες EN: A, B, C, D και DHV: 1, 1-2, 2, 2-3, 3 και CCC.
 • Τα σωματεία που θα δηλώσουν αθλητές για συμμετοχή, θα πρέπει να μην έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με την ΕΛΑΟ.
 •  Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να έχουν ασφαλιστική κάλυψη υπέρ τρίτων και προσωπική ασφάλεια, ιδιωτική ή δημόσια.
 •  Όλοι οι συμμετέχοντες θα προσκομίσουν η θα συμπληρώσουν στην γραμματεία του αγώνα τα απαραίτητα έντυπα εγγραφής.
 • Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να εγγραφούν στον αγώνα μέσο της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:http://www.livetrack24.com/events/PRO2018
 • Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν GPS συσκευή για την ζωντανή καταγραφή της πορείας τους στο www.livetrack24.com και σε περίπτωση προβλήματος λήψης είναι υποχρεωμένοι να ανεβάσουν το αρχείο της πορείας τους, δίπλα στο όνομα τους στην σελίδα του αγώνα, το συντομότερο μετά την προσγείωση τους, επίσης θα πρέπει να διατηρούν ένα ακόμα αρχείο σε όργανο πλοήγησης και να προσκομισθεί σε περίπτωση που τους ζητηθεί από τον διοργανωτή.

Airspace


Greece.zip
Data Current as of: Thu, 29 Mar 2018 17:42:00 GMT
 
LGGG  ATHINAI (ACC,FIC,FIR,UIR)
 
A0845/18 - PARAGLIDING COMPETITION WILL TAKE PLACE IN PROMAXI ALMOPIAS WITHIN AREA:410300N0215830E 410648N0221700E 404800N0222100E 404430N0213650E.- BEFORE COMMENCING ACTIVITIES PERMISSION FROM THE ATC AUTHORITIES OF THESSALONIKI/MAKEDONIA (LGTS) AERODROME MUST BE OBTAINED. - DURING ACTIVITIES CONTINUOUS COMMUNICATION WITH ATC AUTHORITIES OF THESSALONIKI/MAKEDONIA (LGTS) AERODROME MUST EXIST. GND - 10000FT AMSL, APR 12-15 DAILY 0900-1600, 12 APR 09:00 2018 UNTIL 15 APR 16:00 2018. CREATED: 28 MAR 10:45 2018
     End of Report


http://airspace.xcontest.org/app/overview

Info about Flying here


Η απογείωση "Πρόμαχοι είναι η νεότερη απογείωση της Λέσχης μας στην περιοχή του Νομού Πέλλας

Βρίσκεται σε υψόμετρο 1000μ στο κέντρο των 40 χιλιομέτρων της οροσειράς του Βόρα που αγκαλιάζει τον κάμπο της Αλμωπίας και μαζί με την οροσειρά του Πίνοβου της Τζένας και του Πάϊκου δημιουργεί ένα πέταλο 100 και πλέον χιλιομέτρων οροσειράς ιδανικό για πτήσεις αποστάσεων και αγωνιστικά τρίγωνα, επίσης έχει πολύ καλή κλίση, είναι καλυμμένη με χόρτο και χωράει άνετα τέσσερα με πέντε ανεπτυγμένα αλεξίπτωτα. 
 
Πετάμε κυρίως με Ανατολικούς, ΝΑ και Νότιους ανέμους αλλά δεν την επηρεάζει ιδιαίτερα ο Δυτικός και ο Νοτιοδυτικό άνεμος, η περιοχή  έχει θερμική δραστηριότητα σχεδόν κατά όλη την διάρκεια του έτους και η πτήση μπορεί να είναι πολύωρη, με πολύ καλά οργανωμένα θερμικά

Leonardo 

Δείτε πτήσεις που έχουν γίνει στην περιοχή:
- από την απογείωση "Πρόμαχοι"
- από την απογείωση "Εδεσσα"
- από την απογείωση "Κερασιές" Waypoints


FS GeoFormat CompeGPS GPX KML CUP

Printable Waypoints Map

Accommodation

H διαμονή των αθλητών μπορεί να γίνει με κατασκήνωση στο κλειστό γηπεδο στο σχολείο των Προμάχων η σε προαύλιο χώρο με φυσική σκιά που διαθέτει αποδυτήρια, ντουζιέρες και τουαλέτες.

Εναλλακτικά παρακάτω μπορείτε να δείτε ξενοδοχεία και δωμάτια στο Λουτράκι (Πόζαρ) που απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα.

Υπάρχει προσφορά από το ξενοδοχείο Αλκυονίς, 35,00 ευρώ το δίκλινο με πρωινό, θα πρέπει να τους αναφέρετε ότι είστε για τα Προμάχεια 
+302384091050  - +306977629709
http://alkyonishotel-spa.gr/


Υπάρχει προσφορά από το ξενοδοχείο ΔΡΟΣΙΑ, 35,00 ευρώ το δίκλινο με πρωινό, θα πρέπει να τους αναφέρετε ότι είστε για τα Προμάχεια 
drosiahotel@gmail.com
+30 2384091525
https://www.drosiahotel.gr/


Η συνεννόηση και το κλείσιμο των δωματίων γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των αθλητών - επισκεπτών.

http://www.pozarhotels.com

Area Info & Activities

Έδεσσα,

Βρίσκετε σε απόσταση μόλις 32 χιλιομέτρων, νότια από τους Προμάχους

"Η Εδεσσα είναι το σκαλοπάτι όπου πατά ο Θεός για να ανέβει στον ουρανό" (Μενέλαος Λουντέμης)

Πλούτος και φυσική ομορφιά, αρχαιολογική και ιστορική κληρονομιά, πλημμύρισμα ζωής και ζωτικότητας με τους περίφημους Καταρράκτες τα ποτάμια, τα νερά, το φυσικό περιβάλλον τους παραδοσιακούς Μύλους, την Αρχαία Έδεσσα στον Λόγγο, τα τμήματα του Μεσαιωνικού  Τείχους, το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας (19ος αι) και τις δύο λίμνες αποθέματα της φύσης.
http://www.edessacity.gr/

________________________________________________________________

Πρόμαχοι,

Είναι ο τελευταίος προς Βορρά οικισμός και ομώνυμο Δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αλμωπιας, χτισμένος στις υπώρειες της οροσειράς του Βόρα.

 Παλαιότερα ονομαζόταν Μπάχοβο. Οι κάτοικοί έλαβαν μέρος σε όλους τους απελευθερωτικούς αγώνες και μετά τη λήξη του Μακεδονικού Αγώνα το χωριό ονομάστηκε Ακρόπολις.

Άλλη ονομασία του χωριού είναι «Μπάοβο» επειδή είχε όμορφα κορίτσια

Το χωριό Πρόμαχοι απέχει 8 χιλιόμετρα από την Αριδαία και βρίσκεται σε υψόμετρο 250 μέτρων, το 2011 είχε πληθυσμό 1.740 άτομα.

Η κοινότητα Μπαχόβου (Πρόμαχοι) αναγνωρίστηκε στις 10/4/1919.

http://promahi.gr/
______________________________________________________

Μονη Αγίου Ιλαρίων

Η μονή αυτή έχει ως κτήτορα και ιδρυτή της τον ίδιο τον Άγιο Ιλαρίων, ο οποίος υπήρξε ένας μεγάλος Ιεράρχης της Εκκλησίας μας του 12ου αιώνα, που έζησε και έδρασε στην περιοχή της σημερινής Αλμωπίας

http://promahi.gr/moni_agiou_ilariona_GR.html

____________________________________________

Λουτρά Πόζαρ, η ΛουτρόποληΤα Λουτρά Πόζαρ (Λουτρακίου) βρίσκονται 13χμ. νοτιοδυτικά από τους Προμάχους, στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, λίγα χλμ. από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα.

http://www.loutrapozar.net/images/gallery/39.jpg

Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνά, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους.

Οι εγκαταστάσεις του όλου συγκροτήματος είναι οργανωμένες σε μια μικρή λουτρόπολη με ξενοδοχεία, πισίνες, αποδυτήρια, εστιατόρια, μπαρ, προσφέροντας κάθε δυνατή εξυπηρέτηση στον λουόμενο.

Δείτε την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά στο φαράγγι των Λουτρών και τη γύρω ορεινή περιοχή, που προσφέρεται για περιπάτους, ορειβασία ή εκδρομές και το σπηλαιολογικό πάρκο των Λουτρών.

Ιαματικές πηγές

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού συνιστώνται για παθήσεις του κυκλοφοριακού και του αναπνευστικού συστήματος, ρευματοπάθειες, γυναικολογικές και δερματικές παθήσεις. Επίσης, ενδείκνυται η ποσιθεραπεία για παθήσεις ήπατος, νεφρών, χολής, πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος

Το φαράγγι


Το φαράγγι εκτείνεται απο τα Ελληνικά σύνορα μέχρι τα Λουτρά, σε μιας μοναδικού κάλλους περιοχή, με πλούσια άγρια και παρθένα βλάστηση και καταρράκτες. Πλακόστρωτα μονοπάτια, πεζούλια αλλά και δρομάκια, εκτείνονται παράλληλα με τον θερμοπόταμο με ζεστό νερό, αλλά και με το ποτάμι με το παγωμένο, γάργαρο νερό. Ειδικά διαμορφωμένες ξύλινες γέφυρες βοηθούν τον επισκέπτη να ακολουθήσει τα ορειβατικά μονοπάτια αλλά και να φτάσει στα σπήλαια. 

http://www.loutrapozar.net/

Selection and entry fee

Κόστος συμμετοχής: 60,00 ευρώ

Το κόστος συμμετοχής θα είναι 20% λιγότερο, δηλαδή 48,00 ευρώ, για όσους αθλητές κάνουν την πληρωμή έως την 5 Απριλιου 2018 στον παρακάτω λογαριασμό:

PayPal account (easy international payment):
Send 51,00 euro to: flypella@gmail.com

Όλα τα έξοδα εμβάσματος πρέπει να επιβαρύνουν αποκλειστικά τον εντολέα.

Αποστολή αποδεικτικού κατάθεσης στο mail: flypella@gmail.com

Πέραν της ημερομηνίας αυτής το κόστος συμμετοχής είναι 60 ευρώ.

 Καλύπτονται: 

 • Γραμματειακά - scoring, 
 • Μπλουζάκι του αγώνα, 
 • Καθημερινό κολατσιό,
 • Μεταφορές στην Απογείωση
 • Περισυλλογές,
 • Έπαθλα 
 • Δείπνο

Επίσης είναι κρατημένες 25 θέσης στους πρώτους μη Έλληνες πιλότους που θα εξοφλήσουν την συμμετοχή τους το αργότερο ως την 28/3/2018. (κανόνας της FAI για Cat2 αγώνες)

- 5 επιπλέον θέσεις είναι κρατημένες για καλεσμένους των διοργανωτών.

Πολιτική ακύρωσης: 
50% επιστροφή χρημάτων εάν ακυρωθεί συμμετοχή ένα μήνα ή περισσότερο πριν από την έναρξη του αγώνα, πριν την 13/3/2018 

Καμιά επιστροφή χρημάτων για ακύρωση μετά από την 13/3/2018.


Guests

Όσοι φίλοι πιλότοι δεν θέλουν να πετάξουν εντός του αγώνα μπορούν να εγγραφούν ως επισκέπτες και να χρησιμοποιήσουν όλες τις παροχές της διοργάνωσης με κόστος συμμετοχής 50,00 ευρώ.


Στην διοργάνωση θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός επισκεπτών που θα γίνουν δεκτοί και αυτός θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών στον αγώνα, θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας με βάση την πληρωμή και όταν θα συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός η λίστα επισκεπτών θα κλείσει

Το κόστος συμμετοχής θα είναι 10 ευρώ λιγότερο, δηλαδή 40 ευρώ, για όσους κάνουν την πληρωμή έως την 5 Απριλίου 2018 στον παρακάτω λογαριασμό:
PayPal account (easy international payment):
Send 43,00 euro to: flypella@gmail.com

Οι απογειώσεις των πιλότων - επισκεπτών θα σταματούν 20 λεπτά πριν ανοίξει το παράθυρο για τους αγώνες και θα ξεκινούν πάλι μετά το κλείσιμο του παραθύρου ή μετά από συνεννόηση με τους διοργανωτές ώστε να μη ενοχλούν τις απογειώσεις των αγωνιζομένων.

Η περισυλλογή θα γίνεται σε κεντρικούς οδικούς άξονες μέσα στα χρονικά πλαίσια του αγώνα και εντός της καλυπτόμενης περιοχή (task) του αγώνα.

Πολιτική ακύρωσης: 
50% επιστροφή χρημάτων εάν ακυρωθεί συμμετοχή ένα μήνα ή περισσότερο πριν από την έναρξη του αγώνα, πριν την 13/3/2018 

Καμιά επιστροφή χρημάτων για ακύρωση μετά από την 13/3/2018.

Competition schedule

Τετάρτη 11/4/2018 Ανεπίσημη Προπόνηση
12:00 Προσέλευση στο κέντρο ενημέρωσης 
12:30 Αναχώρηση προς απογείωση.

Πέμπτη 12/04/2018 - Ημέρα Προπόνησης
12:00 Προσέλευση στο κέντρο ενημέρωσης
12:30 Αναχώρηση προς απογείωση.
13.00 Ενημέρωση στην απογείωση - Task Briefing
13:30 Ελεύθερη πτήση η Προπονητικό Task (θα υπάρχει περισυλλογή)
18:00 Λήξη Προπόνησης
Ελεύθερος χρόνος για επισκέψεις σε αξιοθέατα

Παρασκευή 13/04/2018 - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
8:00 - 9:00 Εγγραφές 
09:00 Γενική ενημέρωση αθλητών - General Briefing
10:00 Αναχώρηση προς απογείωση 
11.00 Ενημέρωση αγώνα στην απογείωση - Task Briefing
12.00 Έναρξη αγώνα 
18.00 Λήξη αγώνα 
18.30  Συλλογή στοιχείων πτήσης
Ελεύθερος χρόνος για επισκέψεις σε αξιοθέατα

Σάββατο 14/04/2018 - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
09:00 Γενική ενημέρωση αθλητών - General Briefing 
10:00 Αναχώρηση προς απογείωση 
11.00 Ενημέρωση αγώνα στην απογείωση - Task Briefing
12.00 Έναρξη αγώνα 
18.00 Λήξη αγώνα 
19.00 Συλλογή στοιχείων πτήσης 
21:00  Επίσημο Δείπνο

Κυριακή 15/04/2018 - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
09:00 Γενική ενημέρωση αθλητών - General Briefing 
10:00 Αναχώρηση προς απογείωση 
11.00  Ενημέρωση αγώνα στην απογείωση - Task Briefing
12.00 Έναρξη αγώνα 
16.30 Λήξη αγώνα 
17.30 Συλλογή στοιχείων πτήσης
18.00 Τελετή λήξης με τοπικές λιχουδιές και τοπικούς χορούς 
18.30 Απονομή  βραβείωνΤο πρόγραμμα του αγώνα δύναται να τροποποιηθεί με ευθύνη του διευθυντή αγώνα.

Prizes and competition categories

Στο τέλος της αγωνιστικής συνάντησης θα απονεμηθούν κύπελλα:

- Γενικής συμμετοχής, στους τρεις πρώτους νικητές της αγωνιστικής συνάντησης.

- Στους τρεις πρώτους νικητές κατηγόριας SPOR, πτέρυγας ΕΝ-Α, Β και C ( DHV 1, 1-2, 2)

- Στις τρεις πρώτες γυναίκες της συνάντησης.


Organization

Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία 
Επίβλεψη: Επιτροπή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς 
Εκτέλεση: Αεραθλητικός Σύλλογος Πέλλα

Ομάδα διοργάνωσης αγώνα

 • Διευθυντής αγώνα: Αναστάσιος Πριβαρτητσάνης
 • Αναπληρωτής Διευθυντής: Πέτρος Μισκος
 • Μετεωρολογικη Ενημέρωση: Ευαγγελος Τσούκας
 • Υπεύθυνος Ασφάλειας: Ευστράτιος Γιαμούκογλου 
 • Υπεύθυνος Περισυλλογής: Δημήτρης Γιαννούσης
 • Βαθμολογητής: Πέτρος Μίσκος
 • Παρατηρητής ΕΛΑΟ: Ηλίας Κλειδαράς

Με την υποστήριξη του Μορφωτικού Συλλόγου Προμάχων

http://www.morfotikos-promahi.gr/

Contact Info

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
1ο χιλιόμετρο Έδεσσας-Θεσσαλονίκης.
Τ.Κ 58.200 Έδεσσα.
flypella@gmail.com

Υπεύθυνος επικοινωνίας
Μίσκος Πέτρος τηλ: 6944 886 431


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΜΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ
e-mail : eapelao@gmail.comContact the organizer