Get Started
Login Sign Up Contact the organizer
Promachi, Mount Voras
12 - 15 Apr 2018
Paraglider Paraglider
Cross Country

Blog & News

Reports and Photo Gallery - 2018-04-23 07:21



"Προμάχεια 2018": Η απόλυτη επιτυχία!!!
11:16:00 π.μ.   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ  


Το προγραμματισμένο Ανοιξιάτικο ραντεβού, με το αναγεννητικό ξύπνημα της φύσης και των συναισθημάτων.
Οι καθημερινές επισκέψεις και οι φιλικές επαφές με τους ακάματους διοργανωτές.
Η Ομάδα Εθελοντών, ο Μορφωτικός Σύλλογος, ο Δήμος, οι υποδοχείς, οι οδηγοί, οι πρόσχαροι κάτοικοι, έτοιμοι να εξυπηρετήσουν.
Οι συνεννοήσεις και ο καταμερισμός των δράσεων, το οργανόγραμμα και η διάθεση για προσφορά.
Οι σαν ανθρώπινο μελίσσι, αγόγγυστες εργασίες και το ανελέητο κυνηγητό του χρόνου, να τα προλάβουμε όλα, να μην πέσει τίποτα κάτω.
Η σύσσωμη συμμετοχή, οι εθελοντές, τα μικρά παιδιά, η «σπορά» και η αισιοδοξία για την μελλοντική «συγκομιδή», της συνέχειας.
Η θερμή υποδοχή από όλους, των περίεργων και πολύχρωμων επισκεπτών, οι φαντασιακές ζωγραφιές των μικρών μελλοντικών συνεχιστών, τα αποτυπωμένα όνειρά τους στο ιλουστρασιόν χαρτί με τις καλλιτεχνικές πινελιές των κηρομπογιών. 
Η γεμάτη πλατεία, τα καλωσορίσματα, το σμίξιμο φίλων, γνωστών και συναθλητών, αγκαλιάσματα και σφιχτές χειραψίες.
Ο ζεστός Ελληνικός στα καφέ, τα σάντουιτς, οι μεζέδες του Σόνικ, το γάργαρο παγωμένο νερό της πετρόχτιστης βρυσούλας, η τάξη, ο πολιτισμός, η ευγένεια, η καθαριότητα.
Το κέντρο επιχειρήσεων στο πελώριο κτίριο, οι κεραίες τηλεπικοινωνιών, οι εγγραφές και οι πιστοποιήσεις των διαγωνιζόμενων.
Η βραχνή ντουντούκα των ανακοινώσεων, οι ρυθμίσεις των οργάνων, η επιβίβαση στα θηριώδη αγροτικά αυτοκίνητα, η μαγευτική διαδρομή προς την Απογείωση, η θέα, το οξυγόνο, η σκόνη του χωματόδρομου στα ρουθούνια, το σκαρφάλωμα στην ανηφόρα, ο ασήκωτος φόρτος των   αλεξιπτώτων, η κοφτές ανάσες, το άπλωμα, το αγωνιώδες βλέμμα στην κορδέλα του ανεμοδείκτη, το απότομο τίναγμα των ανθρακονημάτων, το σύρσιμο του ήχου, το μεγαλειώδες άνοιγμα του πολύχρωμου πανιού, τα αποφασιστικά βήματα στην κατηφορική πλαγιά, η πτήση στο κενό, το ανοδικό θερμικό, η μεταμόρφωση του ανθρώπου σε πουλί, η πραγματοποίηση της αρχέγονης «ουτοπικής» επιθυμίας να δαμάσει την Μητέρα και τα στοιχεία της, η εναέρια διαδρομή, η προσέγγιση των στόχων, το τασκ, το γκολ, η ασφαλής προσγείωση, η απίστευτα άμεση περισυλλογή και η επιστροφή στη βάση. 
Η ενημέρωση, η βαθμολογία, οι νικητές και οι ηττημένοι, τα χαμόγελα, τα σφιχταγκαλιάσματα, τα πειράγματα, η μάζωξη στην αμφιθεατρική πλατεία, τα κύπελλα, οι απονομές, οι ευχαριστίες και το χειροκρότημα.
Οι υποσχέσεις των ειδημόνων, η ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη συνάντηση, ο αποχαιρετισμός, ο εμφανής ενθουσιασμός στα βλέμματα όλων.
Η επόμενη ημέρα, η άδεια πλατεία, η διαπίστωση ότι χρειάζεται κι άλλο νερό στο αυλάκι για να κινήσει πιο δυναμικά ο μύλος της ανάπτυξης και της ανάδειξης του ευλογημένου τόπου.

Σας ευχαριστούμε.
Καλή αντάμωση.


















































































































Πηγή: https://promahi-nea.blogspot.gr/2018/04/2018_16.html